NEVÜZÜM Üzümcülük Araştırma ve Uygulama Bağında Gerçekleştirilen Gübreleme ve Anason Ekimi Deneme Çalışmaları
01/12/2022
NEVÜZÜM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ata Eskin, Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Mualla Keten, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğretim Elemanları: Öğr. Gör. Aybey İmamoğlu, Öğr. Gör. M. Suat Birecikligil, Öğr. Gör. Fatih Türe ve bölüm öğrencileri ile birlikte Mey Diageo'da görevli Ziraat Mühendisi Deniz Adıgüzel'in katılımları ile üzümcülük araştırma ve uygulama bağında anason kışlık ekim denemesi çalışması gerçekleştirildi. Bu çalışmanın akabinde akademik personeller ve bölüm öğrencileri ile birlikte, Mayıs ayında dikimleri yapılan Emir çeşidi fidanlara Kavaklıdere Şarapları A.Ş.'den temin edilen organik gübre bitkilerin kök iz düşüm bölgelerine verilerek, boğaz doldurma çalışması yapıldı.
HABERLER
- NEVÜZÜM İş Birliği ile Alanında Uzman Davetli Konuşmacılar Tarafından Avanos GSMYO Öğrencilerine Tarımsal Alanda Eğitim Semineri Düzenlendi
- Üzümcülük Araştırma ve Uygulama Bağında Yabancı Ot Temizliği ve Yaz Budaması Çalışmaları Gerçekleştirildi
- Üzümcülük Araştırma ve Uygulama Bağında Uygulama Dersleri Gerçekleştirildi
- NEVÜZÜM'den Gülşehir İlçesinde Bulunan Bazı Bağ Alanlarına Teknik Ziyaret
- Karahindiba Ekim Denemesi ve Yabancı Ot Temizliği Çalışmaları Gerçekleştirildi
- Araştırma ve Uygulama Bağında Budama Çalışmaları Gerçekleştirildi
- NEVÜZÜM Araştırma ve Uygulama Bağında Anason Ekimi Deneme Çalışmaları Gerçekleştirildi
- NEVÜZÜM 1. Kapadokya Tarım ve Gıda Fuarı’na Katıldı
- NEVÜZÜM Üzümcülük Araştırma ve Uygulama Bağında Gerçekleştirilen Gübreleme ve Anason Ekimi Deneme Çalışmaları
- Yeni Eğitim-Öğretim Yılında Üzümcülük Araştırma ve Uygulama Bağında Uygulamalı Dersler Verilmeye Başlandı